Tyverisikring i København

Vi har årelang erfaring med tyverisikring – dels via uddannelse og dels via yderst praktisk erfaring. Det er jo låsesmeden, der kommer ud til indbrudsramte, når det er for sent, for at skifte låse og udføre anden form for sikring.

Vi har her samlet nogle få gode råd til dig, så du kan vurdere, hvor sikker din bolig eller butik er mod indbrud.

Få os ud at kigge på det – vi giver et uforpligtende tilbud på en tyverisikring, der yder dig den bedst opnåelige beskyttelse mod ubudne gæster. Ring på 22 59 60 13 i dag.

Mekanisk sikring er præventivt

Et godt, præventivt råd er, at mekanisk sikring, fungerer bedre end eksempelvis alarmer. Det vil sige, at det er en god ide med 2 låse pr dør. En optimal dørsikring har 2 godkendte låse, hvoraf den ene kræver nøgle både indvendigt og udvendigt. På den måde sikrer man sig mod at ubudne gæster, kan åbne dørene indefra, hvis de skulle have tiltvunget sig adgang via en smadret rude, eller kommet ind via stige eller stillads.

Tænk som en tyv

Tyven vil i så fald skulle ud samme vej, som han kom ind, da dørene ikke kan åbnes indefra uden nøgle. Det har en utrolig god, præventiv effekt, med denne løsning. Folk som har haft den kedelige oplevelse at have indbrud, oplever ofte at samtlige døre er åbnet. Dette er et typisk for indbrudstyve, så de hurtigst muligt kan flygte ud af alle døre, hvis de skulle blive forstyrret. Men kan man på forhånd se, at dørene ikke kan åbnes indefra, er det en stress-faktor for indbrudstyven.

Har du styr på dine nøgler?

Et andet vigtigt aspekt, er den nøgle man har. Som udgangspunkt, så dækker de færreste indboforsikringer indbrud, hvis der ikke er tydelige tegn på indbrud. Så er man usikker på, om der er for mange nøgler til ens bolig i omløb, hos f.eks. tidligere beboere, håndværkere eller lignende, så bør man minimum få sine låse kodet om til nye nøgler.

Tyverialarm eller ekstra lås?

Mekanisk sikring mod indbrud er altid bedst. En alarm alarmerer - men forhindrer jo ikke adgang.

Hvorfor nøgle indefra?

Tyverisikring med en ekstra lås, der kræver nøgle også indefra betyder at tyven ikke kan åbne døren, hvis han har tiltvunget sig adgang via et vindue for eksempel.

Hvad koster god tyverisikring?

Det afhænger helt af, hvad der er behov for. Her kan du altid få et komplet tilbud helt gratis og uden forpligtelser for dig.