Tyverisikring i København

Vi har årelang erfaring med tyveri sikring – dels via uddannelse og dels via yderst praktisk erfaring. Det er jo låsesmeden, der kommer ud til indbrudsramte, når det er for sent, for at skifte låse og udføre anden form for sikring. Indbrudssikring af døre er så afgørende at få udført, før tyven kommer.

Vi har her samlet nogle få gode råd til dig, så du kan vurdere, hvor sikker din bolig eller butik er mod indbrud.

Få os ud at kigge på det – vi giver et uforpligtende tilbud på en tyverisikring, der yder dig den bedst opnåelige beskyttelse mod ubudne gæster. Ring på 22 59 60 13 i dag. Eller kontakt os på Book låsesmed i København

 

 

Mekanisk sikring er præventivt

Et godt, præventivt råd er, at mekanisk sikring, fungerer bedre end eksempelvis alarmer. Det vil sige, at det er en god ide med 2 låse pr dør. En optimal dørsikring har 2 godkendte låse, hvoraf den ene kræver nøgle både indvendigt og udvendigt. Det er den ultimative sikring af hoveddør.

På den måde sikrer man sig mod at ubudne gæster, kan åbne dørene indefra, hvis de skulle have tiltvunget sig adgang via en smadret rude, eller kommet ind via stige eller stillads. Altså er det ikke nok at have en tyverisikret dør, hvis der findes andre adgangsmuligheder til dit hjem.

Tænk som en tyv

Den bedste tyverisikring af et hus eller lejlighed er at tænke som en tyv vil tænke.

Forstil dig, at døren ikke kan åbnes indefra uden brug af en nøgle. Tyven vil i så fald skulle ud samme vej, som han kom ind, da dørene ikke kan åbnes indefra uden nøgle. Det har en utrolig god, præventiv effekt, med denne løsning.

Folk som har haft den kedelige oplevelse at have indbrud, oplever ofte at samtlige døre er åbnet. Dette er et typisk for indbrudstyve, så de hurtigst muligt kan flygte ud af alle døre, hvis de skulle blive forstyrret. Men kan man på forhånd se, at dørene ikke kan åbnes indefra, er det en stress-faktor for indbrudstyven. En sådan mekanisk sikring af vinduer og døre afskrækker ganske effektivt!

Har du styr på dine nøgler?

Et andet vigtigt aspekt, er den nøgle man har. Som udgangspunkt, så dækker de færreste indboforsikringer indbrud, hvis der ikke er tydelige tegn på indbrud. Så er man usikker på, om der er for mange nøgler til ens bolig i omløb, hos f.eks. tidligere beboere, håndværkere eller lignende, så bør man minimum få sine låse kodet om til nye nøgler.

5 gode grunde til at tyverisikre

  1. Forhindrer indbrud: En mekanisk tyverisikring øger sikkerheden i din bolig ved at forhindre indbrud og være en fysisk barriere for indbrudstyve.
  2. Øger følelsen af sikkerhed: At have en effektiv mekanisk tyverisikring kan øge din følelse af sikkerhed og give dig ro i sindet, når du er væk fra din bolig.
  3. Øger boligens værdi: En opgradering til en god mekanisk tyverisikring kan også øge værdien af din bolig, da det er en attraktiv funktion for potentielle købere.
  4. Reducerer forsikringsomkostninger: Nogle forsikringsselskaber tilbyder reducerede priser for boliger med effektiv tyverisikring, hvilket kan spare dig penge på din forsikring.
  5. Har en præventiv effekt: Tyve vil ofte gå videre til en nemmere mål, når de ser tegn på en god mekanisk tyverisikring, såsom låse og alarmer.