Hvor kommer din låsesmed?

Hvor i København kører byens bedste og hurtigste låsesmed? Vi dækker faktisk hele København på cykel - og derfor kan vi også rykke meget hurtigt ud, når du har brug for hjælp! Myldretid i København? Ingen hindring! Vi klarer alle opgaver lige fra reparation af låse, omkodning og installation af nye låse, tyverisikring, dørautomatik og meget mere.

 

Hurtigt fremme - altid

Det indre København med brokvartererne og Amager er kendt over hele verden for at være en af de mest cykelvenlige byområder globalt. Det udnytter vi til at være hurtigere fremme end andre, for vi kommer på vores rullende værksted, der aldrig skal bøvle med trafikpropper, myldretid eller parkeringsproblemer.

Det giver dig faktisk tre åbenlyse fordele ved at være kunde hos Den Cyklende Låsesmed:

  1. Vi kan komme hurtigt, hvilket især er vigtigt, hvis du har låst dig selv ude, har fået ødelagt en lås, knækket en nøgle osv.
  2. Vi sparer en hel del penge på IKKE at skulle købe, passe og betale for en bil. Den besparelse går direkte videre til dig, så vi kan sikre, at vi ikke blot er en billig låsesmed – men også med den højeste kvalitet.
  3. Vi sparer miljøet – og uanset hvad: Det er til din og dine efterkommeres indiskutable fordel.

Nu skal du ikke lade dig snyde af cyklen og tro, vi ikke er helt med på noderne. Teknologisk er vi faktisk mere end blot med – vi er førende. Et enkelt billede af din lås sendt til os som SMS – og du har en pris retur på udskiftning. Og hurtigt selvfølgelig!