Låst ude? Mistet nøgle? Få oplukning billigt

Hvis du har mistet din nøgle, og skal låses ind i dit hjem, så ring til Den cyklende Låsesmed i København. Har du glemt sin nøgle, så er det oftest nok at blive hjulpet ind i sit hjem. Men har du derimod fået stjålet eller tabt dine nøgler, er det som regel også en god ide at få kodet låsene om, så du er sikker på, at ingen uønsket har nøgler til din bolig.

Vi benytter kun godkendt værktøj til at åbne din lås med, så intet bliver unødigt ødelagt. Ring til Den Cyklende Låsesmed i København for en uforpligtende pris: 22 59 60 13

Læs også om omkodning af lås

noegler

Mistede nøgler

Det kan ske for alle, og når det sker, er det vigtigt, at du tager det roligt. Er nøglen tabt, stjålet eller ”bare væk”? Sidder nøglen i et nøglebundt, og er der noget sammen med nøglen, der kan identificere, hvor du bor?

  • Hvis din nøgle er tabt, og den ikke kan kobles sammen med din adresse, kan vi lukke dig ind, så du kan få fat i din reservenøgle. Vi anbefaler dog en omkodning af din eksisterende lås for en sikkerheds skyld.
  • Hvis nøglen er stjålet, er det vigtigt, at vi får omkodet din lås (eller udskiftet den) med det samme. Risikoen for at tyven kender adressen er for stor til, at den er værd at løbe.
  • Hvis nøglen er glemt, og du egentlig godt ved, hvor den er: Velkommen i en stor klub. Det er helt OK, og vi lukker dig ind, når du har dokumenteret din retmæssige adgang til boligen.

Uanset hvordan din nøgle er væk: Ring på 22 59 60 13 – så finder vi den bedste løsning!