Den Cyklende Låsesmed er københavnernes fortrukne låsesmed. Med en åbenlys grøn profil, og en høj faglig stolthed, kan man se Den Cyklende Låsesmed dagligt på gaderne i Københavns og Frederiksberg kommune, på den blå Bullitt-cykel.

Med over 10 års erfaring i branchen, har vi svaret på enhver opgave. Vi servicerer alle brokvartererne og indre by og målet er, at kunne løse vores kunders opgaver, og samtidig være med til at reducere mængden af biler i byen. Rigtigt mange opgaver, kan sagtens løses uden bil, og i langt de fleste tilfælde, er det faktisk nemmere på cykel, da man undgår kø-kørsel, parkering og al det jazz.

Et vigtigt værktøj for os, er kundernes billeder af opgaven. Vi har enormt gode erfaringer med at få tilsendt billede af hvad kunden ønsker skiftet/udført. Vi har jo begrænset lager med på en cykel, men på denne måde sikrer vi at vi har det helt rigtige med til opgaven, da vi ved hvad der venter os.

Dette betyder også, at vi kan holde den pris, vi har lovet, da vi jo har set opgaven på forhånd, så det gavner både pris og hurtigheden, at folk sender billeder til os.

Du kan sende dine billeder til os på både mail og MMS. Sådan arbejder din låsesmed i København!

Den Cyklende Låsesmed i København

- Byens foretrukne låsesmed

birger

Vi udfører følgende:

- Nymontering af låse
- Oplukning af låse
- Omkodning af låse
- Sikring af både hus og lejlighed
- Forefaldende service-opgaver ift. låse
- Dørlukkere
- Mindre systemer til eks.vis boligforeninger, butikker o.lign.

Skal du bruge en låsesmed,
så ring til Den Cyklende Låsesmed København på 22596013.

Læs mere om ny lås her...