Låsesmed på Amager

Låsesmed på Amager kører overalt

Amager er Danmarks tættest befolkede ø med godt 200.000 indbyggere og et ekstremt hurtigt voksende antal firmaer, der tiltrækker både nye beboere og ansatte til øen. Ikke mindst Ørestaden er exceptionel med allerede over 8.000 indbyggere i den ret nye bydel på Amager. Selvom det kun er de færreste, der tænker over det: Amager er også hjemstedet for Københavns Lufthavn, der er Nordeuropas største trafikknudepunkt og i nær fremtid runder de 40 millioner passagerer årligt.

Helt unikt er, at Amager også er hjemstedet for enestående natur mere eller mindre i storbyen, og der er alt fra skov over vådområder til enge med et rigt dyreliv.

Glemt nøgle på Amager Strand?

 

Amager er kendt for:

En beboer på Amager kaldes en  amager eller halvt i spøg ama'rkaner. Og som nævnt kommer der flere til nærmest dagligt, efterhånden som bydelene vokser og nyt skyder op. Alligevel er der også stadig landbrugsområder og skove - primært i forbindelse med byerne Kastrup og Dragør.

Amager er også kendt for sine mange strande som ikke mindst københavnerne nyder stor glæde af. Det er nemt at komme fra København og over på Amager, da hele ni broer og en tunnel fører til øen. Vi må heller ikke glemme, at Amager nu har en direkte forbindelse til Sverige via Øresundsbroen.

 

Den hurtigste låsesmed på Amager

I takt med den eksplosive udvikling på Amager er også trafikken fulgt med - det kan jo ikke være anderledes. Myldretiden betyder ofte lange transporttider på Amager, og derfor er det kun en naturlig udvikling, at den efterhånden ganske berømte cyklende låsesmed, der i flere år har serviceret københavnernes låse, også er kommet til Amager.

Når det skal gå stærkt gennem trafikken, er der intet, der slår en cykel - medmindre da vi taler om et udrykningskøretøj. Og selvom en ødelagt lås eller en glemt nøgle på Amager sagtens kan føles som en katastrofe, der der altså ikke mulighed for blå blink og sirener på låsesmedenes køretøjer. Derfor cyklen!

Hurtig service fra låsesmed på Amager

Nye låse også på Amager

Din Amager låsesmed hjælper med:

- Omkodning af låse
- Hurtig omkodning af låse
- Udskifning/rep af låse
- Montering af ekstra låse
- Dørpumper
- Dørautomatik
- Sikkerhed-tjek
- Oplukning
- Låsesystemer

Tøv ikke med at ringe til Den Cyklende Låsesmed på Amager på 22596013.

Låsesmed på Amager?

Ja i den grad! Vi dækker hele Amager, der i øvrigt er Danmarks tættest befolkede ø.

Butikslåse og kontordøre - kan I det?

Ja, det kan vi. Vi arbejder med både små butikker og store bygninger med mange døre etc. Ikke blot klarer vi låsene - vi udfører også professionel tyverisikring på Amager.

Er I billigst på Amager?

Hvis vi sætter kvalitet og hurtighed sammen, tør vi godt love, at vi er den billigste låsesmed på Amager. Lad det komme an på en prøve: Få et uforbindende tilbud i dag!

Amager og indbrud

I takt med at Amager vokser i antal boliger og mindre erhverv, vokser antallet af indbrud naturligvis også. Generelt er der tale om nybyggerier, og her er låse som oftest gode og meget sikre. Det betyder, at de kriminelle i området i højere grad søger mod ældre byggerier, hvor sandsynligheden for dårlig eller slet ingen tyverisikring er større.

Nu er et godt tidspunkt for dig, der bor på Amager, til at få et tjek af din boligs tyverisikring. Vi låsesmede er uddannede til at tænke som tyven – og at tænke flere skridt foran ham. Vi kommer gerne og giver en vurdering af din bolig, et godt og solidt tilbud og en professionel sikring af dine døre og vinduer.

Lad os starte med en snak på 22 59 60 13 – uanset om du skal have tyverisikring, omkodet en lås eller andet låsesmedearbejde.