Låsesmed på Frederiksberg

Frederiksberg er Danmarks tættest befolkede kommune, og det ses i gadebilledet. Med sine over 100.000 beboere i kommunen, ses altid mange mennesker, og rigtigt mange biler fylder godt op, og folk der færdes dagligt på Frederiksberg kender til frustrationen over at lede længe efter en parkeringsplads.

Det er dog ikke noget problem for Den Cyklende Låsesmed på Frederiksberg, vi kan altid holde lige ved døren. Der findes mange eksklusive butikker og delikate madoplevelser i de store gader som H.C. Ørstedsvej, Gammel Kongevej og Falkoner Àlle, og ikke mindst nede i de mindre sidegader.

En af byens suverænt bedste oplevelser findes her, nemlig Zoologisk have. Altid et besøg værd, ung som gammel, alle smiler efter en tur i haven, og folk rejser til fra hele landet for at opleve og se de mange dyr.

Låsesmed på Frederiksberg

Tilbydes der også tyverisikring på Frederiksberg?

Ja - vi tilbyder alle former for tyverisikring af vinduer og døre på alle niveauer.

Kan I omkode låse?

Det kan vi! Vi omkoder stort set alle typer af låse på hele Frederiksberg.

Hvor hurtigt kan I komme til Frederiksberg?

Det afhænger af tidspunktet på dagen, men vi er kendte for meget hurtig udrykning, når det haster! Ring og hør ad.

Låsesmed på Frederiksberg

Der er enormt mange andels- og ejerforeninger på Frederiksberg, og det er tydeligt at beboere og viceværter her er engagerede i deres foreninger.

Man vægter sikkerhed højt her, og går sjældent på kompromis med det. Hvis en port eller yderdør ikke lukker og låser korrekt, bliver der hurtigt taget hånd om det.

Det er sjældent at se et gammelt låsesystem her, da der jævnligt bliver udskiftet, hvis man har mistet kontrol med bortkomne nøgler, efter fraflytninger og lignende. Samtidig mærker vi, at beboerne er tilsvarende opmærksomme med privatboligen, her bliver kodet mange låse om ved indflytning.

Vi kører også på hele Østerbro!

Gamle nøgler i omløb

Folk på Frederiksberg er gode til at sikre sig, at ingen "gamle" nøgler har adgang til hjemmet, og samtidigt er det meget populært at få alle boligens låse kodet til én og samme nøgle.

Så uanset om man skal i lejligheden, i postkassen eller loftrummet, så er vores oplevelse at man prioriterer blot at have én nøgle i sit bundt, som virker til det hele. En rigtigt god og bekvem løsning.

Vi står klar til at hjælpe, og er sjældent langt væk, da der er mange kunder at servicere på Frederiksberg. Du kan besøge kommunens hjemmeside her.

Frederiksberg er sikkert men...

Frederiksberg rangerer ganske lavt i den nationale indbrudsstatistik, og det skyldes uden tvivl, at kommunen generelt har udmærket tyverisikrede boliger. Det skal vi kun glæde os over – og samtidig understrege, at bor du på Frederiksberg uden at have en god tyverisikring af din bolig, er du dermed ekstra sårbar.

Din låsesmed kan mere end at skifte låse, omkode låse og lukke dig ind, når du har glemt din nøgle. Vi er også specialister i en tilbundsgående tyverisikring af din bolig, uanset om der er tale om en lejlighed eller et hus. Det er en opgave, du skal gøre én gang – og leve sikkert med i mange år frem.

Giv os et kald på 22 59 60 13 – så kan vi hjælpe dig med en løsning, der gør dit hjem til indbrudstyvens mareridt.

Den Cyklende låsesmed

VI HJÆLPER MED FØLGENDE:

  • Servicering af låsesystemer
  • Omkodning til nye nøgler
  • Udskiftning af låse
  • Montering af nye låse
  • Oplukning
  • Dørpumper
  • Rep af låse
  • Sikringstjek

Skal du bruge en låsesmed, så kontakt Den Cyklende Låsesmed på 22 59 60 13