Låsesmed Østerbro

LÅSESMED PÅ ØSTERBRO

Østerbro er det geografisk største af brokvartererne, og det ses tydeligt på at der er hele 4 S-tog stationer på Østerbro, nemlig Østerport, Nordhavn, Svanemøllen og Ryparken. Det er hjem for rigtigt mange af byens børnefamilier, og det afspejles tydeligt i de mange skoler og institutioner i kvarteret, og i bybilledet generelt.

Samtidig er der nogle enormt gode handelsgader som Østerbrogade, Trianglen og Nordre Frihavnsgade med sine mange special-butikker, og nogle gode “oaser” som f.eks. Brumleby og det livlige Bopa Plads.

Låsesmed Østerbro
Låsesmed Østerbro

Her findes også Parken, der lægger græs til både superliga- og landsholdsfodbold, store koncerter og musikarrangementer, som til tider trækker store mængder folk til.På trods af at Østerbro er det største brokvarter, er der store byggerier igang.

Der er selvfølgelig metro cityringen, som vil have 4 stop på Østerbro, og især området på Nordhavnen vil i fremtiden kunne huse mange mennesker, og får sin helt egen metrolinje.

Der opstår ofte situationer hvor der er behov for en god låsesmed, og vi servicerer dagligt ambassader, kvarterets skoler, mange af de erhvervsdrivende og selvsagt også kvarterets private borgere.

En meget typisk opgave er, at få omkodet låsene til nye nøgler. Det er vores erfaring, at både beboerne og butikkerne på Østerbro, vægter sikkerheden højt, og derfor er gode til at få kodet låsene om ved flytning og lignende. Dette er en klog beslutning, da man derved er sikker på at ingen uvedkommende har adgang til ens hjem eller butik med en gammel nøgle. Når sommeren er på sit højeste, mærker vi også behovet for at blive hjulpet ind i sin lejlighed, da flere glemmer deres nøgler, eller mister dem, når der er høj sol i Fælledparken.

I sådanne situationer, er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe.

Låsesmed Østerbro
Låsesmed Østerbro

VI TILBYDER FØLGENDE:

– Omkodning af låse
– Nymontering af låse
– Låsesystemer
– Dørlukkere/Dørpumper
– Oplukning af låse
– Sikkerhedstjek

Skal du bruge en låsesmed på Østerbro, så kontakt Den Cyklende Låsesmed i København på 22596013

NY LÅS

Hvor mange har nøgle
til dit hjem?

MISTET NØGLE

Ring til Den Cyklende Låsesmed på 22 59 60 13

GODE RÅD

Tænk som en tyv, når du
sikrer dit hjem.