Låsesmed på Østerbro

Låsesmed Østerbro

Låse, oplukning og nye låse på Østerbro: Det er os! Østerbro er det geografisk største af brokvartererne, og det ses tydeligt på at der er hele 4 S-tog stationer på Østerbro, nemlig Østerport, Nordhavn, Svanemøllen og Ryparken. Det er hjem for rigtigt mange af byens børnefamilier, og det afspejles tydeligt i de mange skoler og institutioner i kvarteret, og i bybilledet generelt.

Samtidig er der nogle enormt gode handelsgader som  Østerbrogade, Trianglen og Nordre Frihavnsgade med sine mange special-butikker, og nogle gode "oaser" som f.eks. Brumleby og det livlige Bopa Plads.

Låsesmed Østerbro kører igennem Parken

Her findes også Parken, der lægger græs til både superliga- og landsholdsfodbold, store koncerter og musikarrangementer, som til tider trækker store mængder folk til. På trods af at Østerbro er det største brokvarter, er der store  byggerier i gang.

Der er selvfølgelig metro cityringen, som vil have 4 stop på Østerbro, og især  området på Nordhavnen vil i fremtiden kunne huse mange mennesker, og får sin helt egen  metrolinje.

Låsesmed Østerbro

Der opstår ofte situationer hvor der er behov for en god låsesmed på Østerbro, og vi servicerer dagligt  ambassader, kvarterets skoler, mange af de erhvervsdrivende og selvsagt også kvarterets private  borgere.

En meget typisk opgave er, at få omkodet låsene til nye nøgler. Det er vores erfaring, at  både beboerne og butikkerne på Østerbro, vægter sikkerheden højt, og derfor er gode til at få  kodet låsene om ved flytning og lignende.

Sikre låse og tyverisikring på Østerbro

Dette er en klog beslutning, da man derved er sikker på  at ingen uvedkommende har adgang til ens hjem eller butik med en gammel nøgle. Når sommeren  er på sit højeste, mærker vi også behovet for at blive hjulpet ind i sin lejlighed, da flere glemmer  deres nøgler, eller mister dem, når der er høj sol i Fælledparken.

I sådanne situationer, er vi  selvfølgelig også klar til at hjælpe.

Låsesmeden holder en pause på Østerbro inden næste kunde skal have ny lås på Østerbro

Din låsesmed tilbyder:

  • Omkodning af låse
  • Nymontering af låse
  • Låsesystemer
  • Dørlukkere/Dørpumper
  • Oplukning af låse
  • Sikkerhedstjek