Låsesmed på Vesterbro

Låsesmed København

Vesterbro er det mest centrale brokvarter, og mange folk færdes igennem her.

Københavns Hovedbanegård er hver dag knudepunkt for over 80.000 rejsende til og fra København, hvilket betyder at der altid er et mylder af mennesker omkring Hovedbanen.

Det skyldes flere ting, dels at der er rigtigt mange hoteller her, og derved en stor trafik af turister, og dels den tætte beliggenhed på centrum og selvfølgelig byens gamle have, Tivoli, som er et yndet sted for stort set alle.

Her kommer både skoleklasser på tur, turister, familier, koncertgængere, forretningsfolk og nyder det de vil, hvad enten det måtte være forlystelserne, musikken, eller en frokost i haven.

På bagsiden af Hovedbanen, ligger det "rigtige" Vesterbro, med sine kendte gader som Istedgade, Søndre Boulevard, Vesterbrogade med Vesterbro Torv og kvarteret omkring Enghave Plads. Sidegaderne er ofte ganske smalle og ensrettede, og Den Cyklende Låsesmed kommer tit lettere frem her, end biler gør.

låsesmed ved Carlsberg

En hjørnesten i kvarteret, er Carlsberg. På trods af at bryggeriet ikke længere producerer her, er det stadig et meget eftertragtet sted i byen.

Vores oplevelse er, at rigtigt mange af beboerne på Vesterbro, nyder godt af kvarterets utallige tilbud, dag som nat. Der er overflod af lækre beværtninger, navnligt i Kødbyen, ligesom der er flere gode koncert-steder her, og Vega er nok det mest kendte sted. Det betyder at der dagligt er folk der mister, eller får stjålet, deres nøgler, eller hele tasker/jakker med indhold.

I sådanne situationer opstår et ret akut behov for en låsesmed, da man måske både har mistet nøgler til hjem og arbejde.

Folk på Vesterbro er generelt gode til at håndtere disse problemer, og få omkodet låsene i en fart, men vi oplever desværre også historier hvor folk har mistet f.eks en taske, med både nøgler og en adresse i, og for sent får taget hånd om situationen og oplever et gennemrodet hjem.

Vi er næsten dagligt på Vesterbro, og her servicerer vi både beboerne, andels- og ejerforeninger samt de mange erhvervsdrivende. Husk: Vi kører også på Frederiksberg!

Har du mistet dine nøgler?

Oplever man at miste sin nøgle, skal man ikke tøve med at tage kontakt til Den Cyklende Låsesmed, så man kan begrænse uheldets omfang.

Vi kan hjælpe med følgende:

  • Omkodning af låse
  • Hurtig omkodning af låse
  • Udskiftning og reparation af låse
  • Montering af ekstra låse
  • Dørpumper
  • Dørautomatik
  • Sikkerhed-tjek
  • Oplukning
  • Låsesystemer

Tøv ikke med at ringe til Den Cyklende Låsesmed på Vesterbro på 22 59 60 13.

Låsesmed på Vesterbro ved wedofood
Låsesmed ved Københavns Hovedbanegården