Anbefalinger og anmeldelser af låsesmed

Vi bliver altid rigtig glade når folk skriver en anmeldelse om os - del din oplevelse med andre.

Quick response, friendly and competent, thoroughly recommended!

Laura N.

Helt i top! Kan varmt anbefales og så er han CO2-neutral!!

Sonne M.

Superservice. Alt fikset og ordnet til aftalt tid og pris. Gode løsninger og behageligt besøg. Elsker håndværkere der kan tænke selv. Stor anbefaling herfra.

Stine H.

Hurtig, meget venlig og effektiv service!

Carina B.

Sympatisk cyklende låsesmed, der rykkede hurtigt ud til rimelig pris. Kan anbefales.

Maja L.

Den cyklende låsesmed, Birger,lavede et fremragende stykke arbejde,han kan sit kram. ???????? kan klart anbefales.

Michael T.

Vi skulle have skiftet en baglås og omkodet hoveddør til samme nøgle. Meget behagelig og professionel udført, og han kan fandt tid morgenen efter jeg ringede. Var en 10% billigere end den første jeg ringede til, så jeg vil tro at priserne... læs mere

Christian M.

Jeg har brugt den cyklende låsesmed. Han er behagelig, professionel og har gode priser ift. andre låsesmede i København. Han kommer hurtigt rundt på cykel i byen og jeg kan kun anbefale at bruge dette mere miljøvenlige tilbud.

Sarah-Emilie J.

Vi havde igår fornøjelsen af at få skiftet en lås af Birger. Det var nemt og hurtigt. Han kunne komme med kort varsel, og fiksede det på "no time". Vi er yderst tilfredse, og samtidig synes vi hans projekt med at cykle... læs mere

Mads R.

Rigtig god, venlig og hurtig service. Foresprøgelse via sms var nemt og hurtigt. Fik udskiftet en lås som drillede, har ingen problemer nu! Kan varmt anbefale at bruge den cyklende låsesmed til andre.

Mark A.

Hurtig og pålidelig — og generelt bare en helt igennem fantastisk service!

Frederik B.

super fin service

Thomas M.

God og effektiv service

Victor H.

Lynhurtig udrykning på Østerbro. Flink, rar og CO2-fri.

Kristian K.

Pleasant, fast and affordable

Christian R.

Jeg valgte den cyklende låsesmed da jeg bor i et meget trafikkeret brokvarter, og godt kunne lide at han kom med ladcykel i stedet for en varebil. Birger var venlig og imødekommende, og gjorde et rigtig godt stykke arbejde med min hoveddørslås... læs mere

Oskar F.

Hurtig respons og opgave udført til perfektion.

Bjørn K.

super fin service

Thomas M.

Birger, Den Cyklende Låsesmed, var forbi og sætte en lås i min køkkendør. Birger udførte arbejdet efter alle kunstens regler, og omkodede lige min andre låse i samme hug, således at mit nøglebundt blev betragteligt lettere. Alle aftaler blev overholdt og prisen... læs mere

Andreas M.

Super service. Endelig en håndværker der tager sine kunder alvorligt. Postkase, kælderrum og lejlighed - nu har vi én nøgle i stedet for 3. Vi takker herfra!

Kåre L.

Udskiftning af gamle Ruko låse. Veludført og flot udført arbejde og meget rimelig pris. Fin information og kommunikation undervejs. Jeg kan varmt anbefale Den Cyklende Låsesmed som alternativ til de store låsesmeds firmaer.
Lise, Nørrebro

Lise H.

Go' og hurtig service!

Mik S.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos den cyklende låsesmed. Han kom hurtigt, var sød og venlig, og spurgte til mit id, hvilket er virkelig betryggende!

Rikke R.

Hurtig og effektiv hjælp. Klar anbefaling herfra!

Søren K.

Meget glade for vores nye låse. Super service! Kan klart anbefales.

Susanne E.

Super hurtig og god service. Låsesmeden kom i vores andelsforeningen og hjalp med en række opgaver. Han var meget behjælpelig på mail inden aftalen, kom på det aftalte tidspunkt og fiksede alt fluks. Vil klart anbefale den miljøvenlige og effektive 'Cyklende Låsesmed'.

Kalimaya K.

Super service. Let at komme i kontakt med og kom til aftalt tid.
Fejlsøgte og løste mit problem hurtigt og effektivt (og til en fin pris).
Stor anbefaling herfra.

Julian S.