Anbefalinger og anmeldelser af låsesmed

Vi bliver altid rigtig glade når folk skriver en anmeldelse om os - del din oplevelse med andre.

Klart anbefalelsesværdig. Fixede min hoveddør og terrassedør. Hurtig udrykning, fair pris og super service. Derudover dejligt at støtte en cyklende miljøbevidst iværksætter!

Mads C.

Da jeg som de fleste andre, der har brug for en låsesmed, havde smækket mig selv ude, ringede jeg rundt for at indhente et par tilbud. Den cyklende låsesmed var både den billigste og den der kunne være hurtigst fremme. Efter lidt... læs mere

Jesper B.

Nu har jeg benyttet mig af Den Cyklende Låsesmed hele 2 gange. Hurtig, god behandling og super service. Det bliver igen Birger, hvis der fremover er behov for en låsesmed.

Erling C.

Hurtig respons og opgave udført til perfektion.

Bjørn K.

God og effektiv service

Victor H.

Hurtigt. Nemt. Pålideligt. Jeg kan klart anbefale Københavns cyklende låsesmed. Birger leverede som aftalt og min nye lås fungerer som den skal: Ingen slinger i valsen her 🙂 Håber ikke at det bliver aktuelt i nærmeste fremtid, men ellers bruger jeg gerne... læs mere

Jakob W.

Hurtig og pålidelig — og generelt bare en helt igennem fantastisk service!

Frederik B.

Birger kom, så og fiksede i en fart - kan kun anbefales herfra!

Rasmus R.

Rigtig god, venlig og hurtig service. Foresprøgelse via sms var nemt og hurtigt. Fik udskiftet en lås som drillede, har ingen problemer nu! Kan varmt anbefale at bruge den cyklende låsesmed til andre.

Mark A.

Jeg oplevede en virkelig god service. Birger er nem at kommunikere med, præcis og fleksibel.

Trine B.

Pleasant, fast and affordable

Christian R.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos den cyklende låsesmed. Han kom hurtigt, var sød og venlig, og spurgte til mit id, hvilket er virkelig betryggende!

Rikke R.

Fik monteret nye låse og opgraderet de gamle. Alt - lige fra tilbudsgivning til udførelse - blev udført effektivt og til stor tilfredshed.

Jens T.

Sympatisk cyklende låsesmed, der rykkede hurtigt ud til rimelig pris. Kan anbefales.

Maja L.

Vi havde den cyklende låsesmed til at montere 2 ekstra låse på vores døre i fredags. Birger gav råd og vejledning der gjorde det nemt for os at vælge den rigtige løsning. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed og vi anbefaler... læs mere

Ole D.

Perfekt udførelse samt behagelig service.Prisen er til at betale.

Michael B.

Kunne jeg give seks stjerner, ville jeg gøre det. Den bedste låsesmed. Han rykkede hurtigt ud, efter jeg ringede, og vupti - så var min lås fikset. Prisen er fin i forhold til andre låsesmede i Kbh., og oven i købet er... læs mere

Kirsten G.

Vores lås på hoveddøren gik i baglås. Den cyklende låsesmed kom efter 20 minutter (ja, han kom på cykel!) og ydede førstehjælp. Venlig, hurtig og effektiv service.

Marie B.

Den cyklende låsesmed kom ud og hjalp os med at komme ind en søndag aften hvor vi var godt trætte. Han var der allerede efter 15 minutter. Jeg vil gerne anbefale Den Cyklende Låsesmed til alle.

Birgitte S.

Birger kom, så og fiksede i en fart - kan kun anbefales herfra!

Rasmus R.

Lynhurtig udrykning på Østerbro. Flink, rar og CO2-fri.

Kristian K.

Vi skulle have skiftet en baglås og omkodet hoveddør til samme nøgle. Meget behagelig og professionel udført, og han kan fandt tid morgenen efter jeg ringede. Var en 10% billigere end den første jeg ringede til, så jeg vil tro at priserne... læs mere

Christian M.

Rigtig god og hurtig service. Ærlig og venlig låsesmed der varmt kan anbefales.

Christian E.

Super service. Endelig en håndværker der tager sine kunder alvorligt. Postkase, kælderrum og lejlighed - nu har vi én nøgle i stedet for 3. Vi takker herfra!

Kåre L.

Dejlig service,. Hurtig og perfekt

Theresa W.

Super hurtig og god service. Låsesmeden kom i vores andelsforeningen og hjalp med en række opgaver. Han var meget behjælpelig på mail inden aftalen, kom på det aftalte tidspunkt og fiksede alt fluks. Vil klart anbefale den miljøvenlige og effektive 'Cyklende Låsesmed'.

Kalimaya K.

Jeg har brugt den cyklende låsesmed. Han er behagelig, professionel og har gode priser ift. andre låsesmede i København. Han kommer hurtigt rundt på cykel i byen og jeg kan kun anbefale at bruge dette mere miljøvenlige tilbud.

Sarah-Emilie J.