Anbefalinger og anmeldelser

Sympatisk cyklende låsesmed, der rykkede hurtigt ud til rimelig pris. Kan anbefales.

Maja L.

God og effektiv service

Victor H.

Dejlig service,. Hurtig og perfekt

Theresa W.

Birger, Den Cyklende Låsesmed, er yderst effektiv, ærlig og venlig! Jeg kan stærkt anbefale ham 🙂

Cecilie P.

Fantastisk service og god pris! Nemt at finde en god løsning og rigtig god betjening samt vejledning. Tak for en god oplevelse Birger!

Mariann S.

Go' og hurtig service!

Mik S.

Udskiftning af gamle Ruko låse. Veludført og flot udført arbejde og meget rimelig pris. Fin information og kommunikation undervejs. Jeg kan varmt anbefale Den Cyklende Låsesmed som alternativ til de store låsesmeds firmaer.
Lise, Nørrebro

Lise H.

Flexibel, hurtig, effektiv og venlig. Han mødte op, gav et bud og udførte arbejdet med det samme - i alt tog det under 30 min. Jeg vil klart anbefale Den Cyklende Låsesmed

Jens A.

Lynhurtig udrykning på Østerbro. Flink, rar og CO2-fri.

Kristian K.

Jeg har netop haft besøg af Birger - Den Cyklende Låsesmed - og kan varmt anbefale ham til alle, der skal have udskiftet låse.

Aftalen blev overholdt til punkt og prikke og prisen er særdeles rimelig. Et meget behageligt besøg.

Og så passer Birger...
læs mere

Dortea K.

Nu har jeg benyttet mig af Den Cyklende Låsesmed hele 2 gange. Hurtig, god behandling og super service. Det bliver igen Birger, hvis der fremover er behov for en låsesmed.

Erling C.

God service med en rigtig god løsning til mit problem.

Mark H.

Rigtig god, venlig og hurtig service. Foresprøgelse via sms var nemt og hurtigt. Fik udskiftet en lås som drillede, har ingen problemer nu! Kan varmt anbefale at bruge den cyklende låsesmed til andre.

Mark A.

Vi havde den cyklende låsesmed til at montere 2 ekstra låse på vores døre i fredags. Birger gav råd og vejledning der gjorde det nemt for os at vælge den rigtige løsning. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed og vi anbefaler... læs mere

Ole D.

God og hurtig ekspedition. Koster 1500 for en ny lås, hvilket er normalen i København. Kan klart anbefales

Anne L.

Fantastisk service og meget behjælpelig med at mødes via cykel. Kan varmt anbefales og med garanti den låsesmed jeg vil benytte fremover!

Martin J.

Fantastisk service. Hurtig, kompetent og super sympatisk. Kom susende en lørdag morgen. Uden at koste en bondegård. Kan varmt anbefales

Else J.

Birger kom akut. Fagligt kompetent, god stil og service + kreativ tilgang til et problem (stige til 1. Sal). Kan varmt anbefales.

Lisbeth T.

Helt fantastisk god service! Birger er en kompetent låsesmed og hurtig. Vi havde en beskadiget lås i vores hoveddør, og han kom i løbet af godt en time, besigtigede og anbefalede os en ny lås af sikkerhedsmæssige årsager.

Det sagde vi ja tak...
læs mere

Lise B.

Quick response, friendly and competent, thoroughly recommended!

Laura N.

Service når det er bedst! Har brugt Den Cyklende Låsesmed til at omkode alle huset låse, skur og postkasse til én nøgle. Samt fået monteret ekstra låse i to yderdøre. Alt blev udført meget professionelt og der blev sågar ryttet pænt op... læs mere

Anders B.

Perfekt arbejde, hurtig udførelse. Kan varmt anbefale Den Cyklende Låsesmed.

Eva N.

Birger, Den Cyklende Låsesmed, var forbi og sætte en lås i min køkkendør. Birger udførte arbejdet efter alle kunstens regler, og omkodede lige min andre låse i samme hug, således at mit nøglebundt blev betragteligt lettere. Alle aftaler blev overholdt og prisen... læs mere

Andreas M.

Så lækkert med god service, når nøglen driller.

Tobias B.

Hurtig, meget venlig og effektiv service!

Carina B.

Pleasant, fast and affordable

Christian R.

Pleasant, fast and affordable

Christian R.