Anbefalinger og anmeldelser af låsesmed

Vi bliver altid rigtig glade når folk skriver en anmeldelse om os - del din oplevelse med andre.

Fantastisk hjælpsom, effektiv, fleksibel og løsningsorienteret. Det virker måske mystisk at der er så mange der giver 5 stjerner, men min oplevelse har været helt i top. Birger kommer med relevante og realistiske foreslag, er fleksibel i forhold til at finde tid,... læs mere

Morten M.

Fik foreslået en ny sikker løsning hvor alle nøgler passer til alle døre inkl. postkasen. Prisen var rigtig fin . Servicen var også helt i top. Birger var meget fleksibel i forhold til tidspunkter så man kunne nemt finde et aftaletidspunkt. Kan... læs mere

Thomas G.

Quick response, friendly and competent, thoroughly recommended!

Laura N.

Jeg har netop haft besøg af Birger - Den Cyklende Låsesmed - og kan varmt anbefale ham til alle, der skal have udskiftet låse.

Aftalen blev overholdt til punkt og prikke og prisen er særdeles rimelig. Et meget behageligt besøg.

Og så passer Birger...
læs mere

Dortea K.

Glimrende service - Birger er god!!

Gabriel T.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos den cyklende låsesmed. Han kom hurtigt, var sød og venlig, og spurgte til mit id, hvilket er virkelig betryggende!

Rikke R.

God og effektiv service

Victor H.

Jeg oplevede en virkelig god service. Birger er nem at kommunikere med, præcis og fleksibel.

Trine B.

Helt fantastisk god service! Birger er en kompetent låsesmed og hurtig. Vi havde en beskadiget lås i vores hoveddør, og han kom i løbet af godt en time, besigtigede og anbefalede os en ny lås af sikkerhedsmæssige årsager.

Det sagde vi ja tak...
læs mere

Lise B.

Flexibel, hurtig, effektiv og venlig. Han mødte op, gav et bud og udførte arbejdet med det samme - i alt tog det under 30 min. Jeg vil klart anbefale Den Cyklende Låsesmed

Jens A.

Pleasant, fast and affordable

Christian R.

Vores lås på hoveddøren gik i baglås. Den cyklende låsesmed kom efter 20 minutter (ja, han kom på cykel!) og ydede førstehjælp. Venlig, hurtig og effektiv service.

Marie B.

Birger holder hvad han lover - kommer til tiden og laver en super stykke arbejde. Vores døre til andelsforeningen har vist aldrig lukket så godt tidligere. Så stor ros herfra og vi vil klart bruge ham igen i fremtiden.

Michael K.

Fantastisk service og meget behjælpelig med at mødes via cykel. Kan varmt anbefales og med garanti den låsesmed jeg vil benytte fremover!

Martin J.

Super service. Let at komme i kontakt med og kom til aftalt tid.
Fejlsøgte og løste mit problem hurtigt og effektivt (og til en fin pris).
Stor anbefaling herfra.

Julian S.

Fantastisk service og god pris! Nemt at finde en god løsning og rigtig god betjening samt vejledning. Tak for en god oplevelse Birger!

Mariann S.

Hurtig, meget venlig og effektiv service!

Carina B.

Jeg valgte den cyklende låsesmed da jeg bor i et meget trafikkeret brokvarter, og godt kunne lide at han kom med ladcykel i stedet for en varebil. Birger var venlig og imødekommende, og gjorde et rigtig godt stykke arbejde med min hoveddørslås... læs mere

Oskar F.

Den cyklende låsesmed kom ud og hjalp os med at komme ind en søndag aften hvor vi var godt trætte. Han var der allerede efter 15 minutter. Jeg vil gerne anbefale Den Cyklende Låsesmed til alle.

Birgitte S.

Virkelig god service og meget rimelige priser. Kan kun anbefales.

Stefan L.

Fantastisk service. Hurtig, kompetent og super sympatisk. Kom susende en lørdag morgen. Uden at koste en bondegård. Kan varmt anbefales

Else J.

Hurtig og pålidelig — og generelt bare en helt igennem fantastisk service!

Frederik B.

Hurtig og pålidelig — og generelt bare en helt igennem fantastisk service!

Frederik B.

super fin service

Thomas M.

Super service med hvad der kunne være brug for i cyklen! Venlig og med overkommelige priser. Kan varmt anbefales 🙂

Marie S.

Perfekt udførelse samt behagelig service.Prisen er til at betale.

Michael B.

Rigtig god og hurtig service. Ærlig og venlig låsesmed der varmt kan anbefales.

Christian E.