Anbefalinger og anmeldelser af låsesmed

Vi bliver altid rigtig glade når folk skriver en anmeldelse om os - del din oplevelse med andre.

God service med en rigtig god løsning til mit problem.
læs mere
Mark H.
Rigtig god og hurtig service. Ærlig og venlig låsesmed der varmt kan anbefales.
læs mere
Christian E.
Excellent service. Friendly, helpful and punctual with super communication. I highly recommend Den Cyclende Låsesmed.
læs mere
Denise B.
Flexibel, hurtig, effektiv og venlig. Han mødte op, gav et bud og udførte arbejdet med det samme - i alt tog det under 30 min. Jeg vil klart anbefale Den Cyklende Låsesmed
læs mere
Jens A.
Birger, Den Cyklende Låsesmed, er yderst effektiv, ærlig og venlig! Jeg kan stærkt anbefale ham 🙂
læs mere
Cecilie P.
Service når det er bedst! Har brugt Den Cyklende Låsesmed til at omkode alle huset låse, skur og postkasse til én nøgle. Samt fået monteret ekstra låse i to yderdøre. Alt blev udført meget professionelt og der blev sågar ryttet pænt op efter fræsningen til de nye låse - en ellers efterhånden glemt service. Birger som udførte arbejdet, var yderst sympatisk og høfligheden selv. Næste gang ringer jeg helt sikkert også efter Den Cyklende Låsesmed!
læs mere
Anders B.
Really speedy and competent service at very competitive prices

I am 100% satisfied and would not hesitate to recommend to other customers
læs mere
Naoise S.
Jeg valgte den cyklende låsesmed da jeg bor i et meget trafikkeret brokvarter, og godt kunne lide at han kom med ladcykel i stedet for en varebil. Birger var venlig og imødekommende, og gjorde et rigtig godt stykke arbejde med min hoveddørslås der havde sat sig fast. Jeg vil helt klart bruge Den Cyklende Låsesmed igen, hvis jeg skulle have andre problemer med låse.
læs mere
Oskar F.
Birger holder hvad han lover - kommer til tiden og laver en super stykke arbejde. Vores døre til andelsforeningen har vist aldrig lukket så godt tidligere. Så stor ros herfra og vi vil klart bruge ham igen i fremtiden.
læs mere
Michael K.
Jeg har idag haft besøg af den cyklende låsesmed, da jeg har overtaget min nye lejlighed. Jeg ville gerne kode låsene om, for at være på den sikre side. Jeg ringede rundt til 3 forskellige låsesmede, og den cyklende låsesmed var klart den billigste! Han kom til aftalt tid, klarede begge døre og postkassen på nærmest ingen tid, og jeg kunne betale med mobilepay. Helt perfekt, kan kun anbefales!
læs mere
Birger, L.
super fin service
læs mere
Thomas M.
Quick response, friendly and competent, thoroughly recommended!
læs mere
Laura N.
Ringede på en søndag og 10 min efter var Birger der med cyklen! Birger sagde allerede i telefonen at det ikke var sikkert, at han kunne lave autolåsen på stående fod. Men hvis han ikke kunne, så kostede det mig ikke noget. Birger kunne desværre ikke lave autolåsen på stedet (hvilket var helt fair), men han kendte en specialist i autolåse, som mente at han kunne lave den. Så jeg kom videre til en autolåsespecialist med Birgers hjælp. God stil!
læs mere
Anders A.
Vi havde den cyklende låsesmed til at montere 2 ekstra låse på vores døre i fredags. Birger gav råd og vejledning der gjorde det nemt for os at vælge den rigtige løsning. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed og vi anbefaler gerne den cyklende låsesmed.
læs mere
Ole D.
Har lige fået skiftet alle låse i mit hjem og jeg er meget tilfreds med resultatet. Er tidligere blevet snydt af andre fagfolk ala "vi lægger lige lidt mere på den aftalte pris - går den så går den" og de ender med at være komplet ligeglade med at man påpeger deres kreativitet. Sådan er det ikke med den cyklende låsesmed. Han kommer til tiden og leverer opgaven. Derudover særdeles flink og ærlig. Jeg kan varmt anbefale den cyklende låsesmed og er sikker på at han nok skal få gang i hans vision om flere cyklende låsesmede. Han brænder for sit job! - så 5 stjerner fra mig.
læs mere
Thomas P.
Klart anbefalelsesværdig. Fixede min hoveddør og terrassedør. Hurtig udrykning, fair pris og super service. Derudover dejligt at støtte en cyklende miljøbevidst iværksætter!
læs mere
Mads C.
Vi havde igår fornøjelsen af at få skiftet en lås af Birger. Det var nemt og hurtigt. Han kunne komme med kort varsel, og fiksede det på "no time". Vi er yderst tilfredse, og samtidig synes vi hans projekt med at cykle rundt, giver yderst god mening her i København. Vi har vidst fået os en fast låsesmed!
læs mere
Mads R.
Helt fantastisk god service! Birger er en kompetent låsesmed og hurtig. Vi havde en beskadiget lås i vores hoveddør, og han kom i løbet af godt en time, besigtigede og anbefalede os en ny lås af sikkerhedsmæssige årsager.

Det sagde vi ja tak til (yderst fornuftig pris) og en time senere var vi opgraderede med bedre tyverisikring. Kan varmt anbefales!
læs mere
Lise B.
Super service. Endelig en håndværker der tager sine kunder alvorligt. Postkase, kælderrum og lejlighed - nu har vi én nøgle i stedet for 3. Vi takker herfra!
læs mere
Kåre L.
God og effektiv service
læs mere
Victor H.
Birger var simpelthen så sød, da jeg mistede en venindes postkassenøgle for et år siden. Han var nem at kommunikere med og kom hurtigt. Derfor brugte jeg ham også igen i dag, da jeg glemte min nøgle på aftentur med min hund... igen svarede Birger hurtigt på SMS, kunne komme hjem til mig i løbet af meget kort tid og, og så var det ovenikøbet billigt. Hurra for venlige Birger!
læs mere
Mette N.
Hurtig og effektiv hjælp. Klar anbefaling herfra!
læs mere
Søren K.
Birger var simpelthen så sød, da jeg mistede en venindes postkassenøgle for et år siden. Han var nem at kommunikere med og kom hurtigt. Derfor brugte jeg ham også igen i dag, da jeg glemte min nøgle på aftentur med min hund... igen svarede Birger hurtigt på SMS, kunne komme hjem til mig i løbet af meget kort tid og, og så var det ovenikøbet billigt. Hurra for venlige Birger!
læs mere
Mette N.
Rigtig god, venlig og hurtig service. Foresprøgelse via sms var nemt og hurtigt. Fik udskiftet en lås som drillede, har ingen problemer nu! Kan varmt anbefale at bruge den cyklende låsesmed til andre.
læs mere
Mark A.
Perfekt service!
læs mere
John M.
Rigtig god service og lave priser - kan klart anbefale Den Cyklende Låsesmed.
læs mere
Ole J.
Fik foreslået en ny sikker løsning hvor alle nøgler passer til alle døre inkl. postkasen. Prisen var rigtig fin . Servicen var også helt i top. Birger var meget fleksibel i forhold til tidspunkter så man kunne nemt finde et aftaletidspunkt. Kan klart anbefale.
læs mere
Thomas G.